21.8.24

«Ας εξηγήσουμε τι είναι μπάτσος»...


Tο βίντεο που δεν πήγε όπως θα περίμενε...

Η ΕΛΑΣ εστιάζει σε εκείνους τους αστυνομικούς που σώζουν και βοηθούν πολίτες σε δύσκολες συνθήκες και επιμελώς δεν καταγράφει περιστατικά αστυνομικής βίας
Με ένα φιλόδοξο βίντεο επιχείρησε να ανασκευάσει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας η ΕΛΑΣ στα social media...


Το βίντεο της ΕΛΑΣ εστιάζει σε εκείνους τους αστυνομικούς που σώζουν και βοηθούν πολίτες σε δύσκολες συνθήκες και επιμελώς δεν καταγράφει περιστατικά «υπέρμετρης» αστυνομικής αντίδρασης σε πολίτες που κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ωστόσο δεν έλαβε την αποδοχή που μάλλον επιθυμούσε η ΕΛΑΣ αφού οι περισσότεροι χρήστες άρχισαν να υπενθυμίζουν τα αμέτρητα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα.



Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του πολίτη να ενημερώσει τι σημαίνει το «θα τα πούμε μετά» των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στην Πεντέλη.

Έτσι η ΕΛΑΣ σήμερα με λεζάντα «ας εξηγήσουμε λοιπόν #τι_ειναι_μπατσος» δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο.




Παρακάτω ακολουθούν κάποια σχόλια από χρήστες που υπενθυμίζουν στην ΕΛΑΣ περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και αποδοκιμάζουν το βίντεο.

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: